Muut toimintamuodot

Malkus-leiri

Malkus-leiri on joka syksy järjestettävä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville ihmisille suunnattu hengellinen viikonloppuleiri. Sateenkaariyhdistys Malkuksen perustamisen myötä yhdistys on ottanut vastuun leirin järjestämisestä. Lisätietoja seuraavasta leiristä löydät täältä.

Sateenkaariretriitit

Sateenkaariretriittejä eli hiljaisuuden retriittejä sateenkaariväelle järjestää Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä Tammilehdon lomakodissa Rymättylässä (lisätietoja Päivimaaria Ollila p.050-4436541 tai Auli Hynönen-Rinne p.040-3417007, sähköposti paivimaaria.ollila@saunalahti.fi tai auli.hynonen-rinne@evl.fi ). Aiemmin retriittejä on järjestänyt myös Kallion seurakunta Heponiemen hiljaisuuden keskuksessa Karjalohjalla (lisätietoja Jaana Partti p.050-3803289 tai jaana.partti@evl.fi ).

Muut tapahtumat

Malkus-kalenterissa on myös eri puolilla Suomea järjestettäviä erilaisia tapahtumia, joille ei ole omaa kuvausta. Näitä ovat mm. keskustelutilaisuudet, pride-tilaisuudet, seminaarit, luennot, kurssit ja yhdistysten kokoukset. Kalenteriin laitetaan erityisesti Sateenkaariyhdistys Malkuksen ja sen yhteistyökumppanien tapahtumia, mutta sinne voidaan lisätä myös muiden järjestämiä tapahtumia, jos ne sopivat aihepiiriin ja ovat tiedossa kalenterin ylläpitäjillä. Kalenteriin lisättäväksi toivottavista tapahtumista kannattaa ilmoittaa osoitteeseen kalenteri@malkus.fi .

Elämänkatsomuksellinen ja hengellinen Sinuiksi-chat

Sinuiksi-palvelun chat-muotoisen vertaisryhmätoiminnan avulla, jokaisella sateenkaarevalla suomalaisella on mahdollisuus kotipaikastaan riippumatta saada liveaikaista tukea ja apua, sekä samanhenkisiä keskustelukumppaneita. Sinuiksi-chattien tavoitteena on auttaa ihmisiä tulemaan sinuiksi seksuaalisen suuntautumisensa ja sukupuoli-identiteettinsä kanssa. Lue lisää täältä.