Tiedote hallituksen kokouksesta 11.12.

Tampereella järjestetään Malkus-päivä 28.2.2015. Päivän ohjelmaan kuuluvat mm. keskustelutilaisuus ja sateenkaarimessu. Kevään muuta ohjelmaa ovat mm. kevätkokous ja ryhmänvetäjätapaaminen. Tapahtumista tiedotetaan tarkemmin myöhemmin verkkosivuilla ja sähköpostilistalla.

Kevään aikana yhdistys tulee olemaan yhteydessä luterilaisen kirkon herätysliikkeisiin liittyen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asemaan liikkeiden piirissä.

Yhdistykselle tullaan tekemään uusi esite ja verkkosivuille laitettava banneri vuoden 2015 alkupuolella.

Yhdistyksen jäsenet saavat alennusta Malkus-leirin osallistumismaksusta vuonna 2015. Koska yhdistys on 1.1.2015 alkaen Setan jäsenjärjestö, myös Setan tarjoamat jäsenedut ovat yhdistyksen jäsenten käytettävissä. Jäsenkortista tai muusta tavasta jäsenyyden todistamiseksi päätetään myöhemmin.

Päätettiin valita Jouni Heikkilä edustamaan yhdistystä Yhteys-liikkeen johtokunnan kokouksissa.

Malkus-sähköpostilistan eli Malkus-nimisen Yahoo-ryhmän hallinnointi päätettiin siirtää yhdistykselle listan moderaattorien toivomuksesta. Listan jäsenten kannalta tästä ei seuraa muutoksia listan toiminnassa