Sateenkaariyhdistys Malkus on nyt Setan jäsenjärjestö

Sateenkaariyhdistys Malkuksen perustamiskokouksessa päätettiin, että yhdistys hakee Setan jäsenyyttä. Ensi vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion valmistuttua yhdistyksen hallitus laittoi Setalle jäsenhakemuksen. Setan hallitus käsitteli jäsenhakemuksemme viime lauantaina ja päätti hyväksyä Sateenkaariyhdistys Malkuksen jäsenjärjestökseen. Virallisesti yhdistyksen jäsenyys Setassa alkaa 1.1.2015.

Koemme toimintamme täydentävän hyvin nykyistä Seta-järjestöjen toimintaa. Suuri osa tukemastamme ryhmätoiminnasta on jo tällä hetkellä Setan jäsenjärjestöjen alaisuudessa. Setan jäsenjärjestönä olemme entisestään monipuolistamassa Seta-järjestöjen tarjoamaa hengellistä ja elämänkatsomuksellista toimintaa.

Seisomme täysin Setan tavoitteiden ja toiminnan takana. Arvostamme suuresti Setan tekemää työtä ja olemme ylpeitä voidessamme todeta olevamme Setan jäsenjärjestö.