Tiedote syyskokouksesta 22.11.

Yhdistykselle valittiin puheenjohtaja ja hallitus vuodelle 2015. Puheenjohtajana jatkaa Riku Karppinen. Muut hallituksen jäsenet ovat  Jenni, Johan B., Johan S., Jouni, Katja, Leena ja Mikko.

Yhdistykselle hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2015. Lisäksi päätettiin yhdistyksen ja muun Malkus-nimisen toiminnan suhteita määrittelevän Malkus-konseptin sisällöstä. Toimintasuunnitelmaan voit tustua täällä ja Malkus-konseptiin täällä.

Vuoden 2015 jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan eli perusjäsenmaksu on 15 euroa. Työttömien, eläkeläisten ja opiskelijoiden jäsenmaksu on 10 euroa.

Todettiin, että yhdistykselle on myönnetty edustajanpaikka läsnäolo- ja puheoikeudella Ekumeenisen Yhteys-liikkeen tuki ry:n johtokunnan kokouksiin. Yhdistyksen hallitus nimeää edustajan myöhemmin.