Kerro tarinasi

Moni ihminen käy vaikeaa kamppailua hengellisen vakaumuksensa ja seksuaalisen suuntautumisensa tai sukupuoli-identiteettinsä välillä. Oletko sinäkin joskus joutunut käymään tällaista taistelua? Haluatko olla avuksi heille, joilla tämä kamppailu on tällä hetkellä menossa tai tulevaisuudessa edessä?

Lähetä meille oma selviytymistarinasi sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kerro samalla, miten tarinasi saa julkaista. Oletko valmis esiintymään nimelläsi ja kasvoillasi? Oletko valmis kertomaan tarinasi videokameralle? Ajatuksenamme olisi julkaista yksi tai useampi video kertyneistä tarinoista. Osa tarinoista voidaan julkaista tekstimuodossa.