Tiedote hallituksen kokouksesta 30.10.

Yhdistyksen syyskokouksen ajankohta on muuttunut tuntia myöhemmäksi kuin aiemmin on ilmoitettu. Kokous pidetään Tampereella lauantaina 22.11.2014 klo 12.00 Pirkanmaan Setan toimistolla (Kuninkaankatu 15 A). Klo 15.00 alkaen järjestetään samassa paikassa vapaamuotoinen iltapäivätapaaminen. Samana iltana klo 18.00 on sateenkaarimessu Tampereen vanhassa kirkossa (Keskustori).

Hallitus ehdottaa yhdistyksen kokoukselle jäsenmaksun säilyttämistä ennallaan vuonna 2015 (eli 15 € perusjäsenmaksu, 10 € opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset).

Yhdistys jättää marraskuun 2014 aikana hakemuksen Setan jäsenjärjestöksi liittymisestä.

Turun Malkus-päivä järjestetään lauantaina 29.11.2014. Klo 13.00 alkaen pidetään iltapäivätapaaminen Turun ylioppilaiden kristillisen yhdistyksen (Tykyn) kappelissa (Ylioppilastalo C, Rehtorinpellonkatu 4). Klo 18.00 on vuorossa sateenkaarimessu Henrikin kirkossa (Peltolantie 2).

Vuoden 2014 leirikuvien jakaminen tapahtuu Kuvat.fi-palvelun kautta. Jakamiseen kysytään leiriläisiltä lupa sähköpostitse, minkä jälkeen lähetetään asianosaisille palvelun käytön mahdollistava salasana.

Yhdistyksen verkkosivujen kehittämisessä panostetaan erityisesti kalenteriin, johon pyritään saamaan kattavasti koko Suomen hengellisistä, uskonnollisista ja elämänkatsomuksellisista asioista kiinnostuneille sateenkaari-ihmisille suunnatut tapahtumat. Toistaiseksi kalenteriin lisättäväksi toivottavien tapahtumien tiedot voi ilmoittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Uusien kalenteritapahtumien lisäksi sivuille tullaan lähiaikoina lisäämään mm. luonnos vuoden 2015 toimintasuunnitelmaksi, tulostettava esite sekä yhdistyksen aiemmat tiedotteet. Myös ruotsin- ja englanninkielistä sisältöä on tekeillä.

Yhteistyötä Yhteys-liikkeen kanssa tiivistetään, mm. keskinäistä tiedonkulkua parantamalla, yhteisiä tapahtumia järjestämällä ja selvittämällä mahdollisuuksia yhteisen historiatiedon kokoamiseen.