Tiedote hallituksen kokouksesta 21.9.

- Yhdistyksen verkkosivut on nyt julkaistu osoitteessa http://www.malkus.fi .  Sivuilla on mm. tietoa yhdistyksestä, tapahtumakalenteri ja linkkikirjasto. Kalenteri on valtakunnallinen ja uutena mukana ovat Turun ja Tampereen ryhmäkokoontumiset. Sivuston tietoja täydennetään tarpeen mukaan ja nykyisen pääasiassa suomenkielisen sisällön rinnalle tulee myös ruotsin- ja englanninkielistä sisältöä. HeSetan vanhoilla sivuilla olevat Malkuksen kotisivut ovat voimassa vielä jonkin aikaa ja niidenkin kalenteria ylläpidetään syksyn ajan, mutta jatkossa tämä uusi sivusto korvaa vanhan.

- Syksyn 2014 Malkus-leirin leirikuvia tullaan jakamaan tiedostonjakopalvelun kautta. Jakamiseen kysytään leiriläisiltä lupa sähköpostitse.

- Vuoden 2015 Malkus-leirin ajankohta on 18.-20.9.  Alustavasti on sovittu, että  leirille voi taas tuoda koiria. Koirien kanssa osallistuvat voivat majoittua erilliseen rakennukseen.

- Yhdistyksen syyskokous siirtyy pidettäväksi 22.11.2014 Tampereella Pirkanmaan Setan toimistossa. Kokouksessa hyväksytään vuoden 2015 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valitaan hallitus vuodelle 2015. Ehdotuksia toimintasuunnitelmaan voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , samoin kuin voi ilmoittaa kiinnostuksensa tulla mukaan toiminnan järjestämiseen. Syyskokouksen tarkempi aika varmistuu myöhemmin ja siitä tiedotetaan jäsenille sähköpostitse. Myös muut kuin jäsenet voivat osallistua kokoukseen, mutta heillä ei ole äänioikeutta vaaleissa. Samassa paikassa pidetään kokouksen jälkeen vapaamuotoinen iltapäivätapaaminen. Saman päivän iltana klo 18 on sateenkaarimessu Tampereen vanhassa kirkossa.

- Turun Malkus-päiväksi on varmistunut lauantai 29.11.2014. Tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. Saman päivän iltana on sateenkaarimessu.

- Syksylle 2014 suunniteltu ryhmänvetäjätapaaminen siirtyy keväälle 2015. Tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

- Yhdistys alkaa tehdä yhteistyötä Sinuiksi-projektin kanssa. Sinuiksi-projekti on seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuolen moninaisuuteen liittyvä tuki- ja neuvontapalvelu. Niille jotka ovat kiinnostuneita toimimaan vertaisauttajina projektin puitteissa järjestetään koulutus 16.11.2014 Jyväskylässä.

- Yhdistys alkaa tehdä yhteistyötä European Forum of LGBT Christian Groups -järjestön kanssa sen Eastern European Partnership -projektissa, joka tukee Itä-Euroopan sateenkaarikristillisiä yhteisöjä.