Tiedote hallituksen kokouksesta 28.6.

- Yhdistykselle on varattu domain-tunnus  malkus.fi . Tätä tullaan käyttämään sekä kotisivuosoitteena että sähköpostiosoitteiden loppuosana. Verkkosivut valmistuvat kesän aikana ja ne tulevat sisältämään toistaiseksi HeSetan Malkus-ryhmän sivuilla olevat kalenterin ja linkkikirjaston. Lisäksi sivuilla voidaan julkaista mm. arkistomateriaalia erilaisista tilaisuuksista ja videopätkiä elämäntarinoista. Videoprojektiin osallistumisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

- Jäseneksi voi liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Kun hallitus on hyväksynyt jäsenhakemuksen ja todennut, että jäsenyyttä varten tarvittavat tiedot on annettu, lähetetään ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi. Jäsenyyttä varten tarvittavia tietoja ovat etunimet, sukunimi, syntymävuosi, postitoimipaikka (tai kotikunta) ja sähköpostiosoite.

- Yhdistykselle kerättiin kolehti Tampereen sateenkaarimessussa 7.6.2014.

- Yhdistys järjestää kaksikielisen keskustelutilaisuuden Jeppis Pride -tapahtuman yhteydessä Pietarsaaressa:

Aika: perjantaina 25.7. klo 17-19

Paikka: Rosenlundin pappilan renkitupa

Otsikko: "Muutoksia sisäisessä maailmassa" / "Förändringar i det inre landskapet".

Heti tilaisuuden jälkeen on sateenkaarimessu.