Tiedote hallituksen kokouksesta 29.5.

- Yhdistys rekisteröitiin virallisesti 21.5.2014.

- Jäseneksi liittymistä varten tehdään aluksi paperilomake ja myöhemmin mahdollisesti verkkolomake. Hallitus hyväksyy jäsenet ja tarkistaa että lomakkeessa on annettu tarpeelliset tiedot, minkä jälkeen lähetetään jäsenmaksulasku.

- Yhdistyksellä on aluksi kolme työryhmää: tapahtumatyöryhmä, viestintätyöryhmä ja leirityöryhmä. Kullakin työryhmällä on vastaava, joka päättää työryhmään osallistuvista henkilöistä. Työryhmien toimintaan voivat osallistua muutkin kuin yhdistyksen jäsenet.

- Yhdistykselle suunnitellaan esite, jota jaetaan kesän pride-tapahtumissa.

- Jeppis Pride 25.-26.7. Pietarsaaressa. Yhdistys on mukana järjestämässä tilaisuutta Renkituvassa ja vesperiä Pappilan puistossa. Yhdistykseen voi ottaa yhteyttä, jos on kiinnostunut osallistumaan ja tarvitsee esim. kuljetusta.

- Turussa suunnitellaan järjestettävän Malkus-päivä marraskuussa.

- Syksyyn mennessä yhdistykselle rakennetaan kotisivut, joille siirtyy suurin osa HeSetan sivuilla nyt olevien Malkuksen kotisivujen sisällöstä.

- Yhdistyksen hallituksen toiminta pyritään pitämään avoimena siten, että tärkeimmistä päätöksistä tiedotetaan aluksi Malkus-sähköpostilistalla, myöhemmin mahdollisesti verkkosivuilla. Hallituksen kokoukset ovat pääosin verkkokokouksia, mutta toisinaan myös sellaisia, että kokoonnutaan fyysisesti samassa paikassa. Jälkimmäisessä tapauksessa kokouksiin voi osallistua myös muita kuin hallituksen jäseniä, sikäli kun kokoontumispaikka ei aseta rajoituksia. Palautetta ruohonjuuritasolta hallitukselle päin pyritään keräämään mm. verkkosivuille tehtävällä palautelomakkeella, mutta palautetta voi toki antaa myös sähköpostitse tai yksittäisten hallituksen jäsenten kautta.