Hallitus on järjestäytynyt, hanke käynnistyy, kevätkokous tulossa

Yhdistyksen tiedote 1/2018

Vuoden 2018 ensimmäisessä hallituksen kokouksessa yhdistyksen varapuheenjohtajaksi valittiin Leena Lampela ja sihteeriksi Riku Karppinen.

Yhdistyksen kevätkokous pidetään Tampereella 21.04.2018 klo 14.00. Kokouspaikka ilmoitetaan myöhemmin. Kokouksessa käsitellään mm. yhdistyksen tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2017. Yhdistyksen jäsenille lähetetään vielä erikseen kokouskutsu. Saman päivän iltana Tampereella on sateenkaarimessu klo 18.00 Finlaysonin kirkossa (Puuvillatehtaankatu 2).

Yhdistyksen jäsenille lähetetään vuoden 2018 jäsenmaksulasku helmikuun aikana. Jäsenkortti lähetetään kun lasku on maksettu. Kortin esittämällä jäsenet voivat saada Setan jäsenjärjestöjen tarjoamia jäsenetuja.

Yhdistyksen verkkosivuille on päivitetty yhdistyksen vuoden 2018 toimintasuunnitelma ja lisätty uudet Yhdistys-valikon valinnat Strategia ja Viestintäsuunnitelma.

Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt yhdistykselle Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) esityksen mukaisesti avustusta kahden työntekijän palkkaamiseen Taakasta voimavaraksi –hankkeeseen , jonka tavoitteena on lisätä hengellisten ja hengellisissä yhteisöissä elävien sateenkaari-ihmisten hyvinvointia. Työpaikkojen hakuaika päättyy 09.02.2018. Hanketta varten yhdistykselle vuokrataan toimitilat Tampereelta.

Malkus-kalenterissa on lueteltu tulevia hengellisen sateenkaariyhteisön tapahtumia. Alla on muutamia esimerkkejä kevään tapahtumista linkkeineen:

Muita tiedotuksia:

European Forum of LGBT Christian Groups -tapaaminen pidetään toukokuussa 2018 Italiassa. Ilmoittautua voi European Forumin verkkosivuilla. Kuten aiemminkin, tapahtumaan voivat osallistua ryhmien edustajien lisäksi myös yksityishenkilöt.

Syksyn Malkus-leiri pidetään 14. - 16.09.2018 edellisten vuosien tapaan Rantalahden leirikeskuksessa Janakkalassa. Lisätietoja leiristä julkaistaan kesäkuussa 2018.