Etsimme työntekijöitä Taakasta voimavaraksi -hankkeeseen

Sateenkaariyhdistys Malkus on perustettu vuonna 2014 edistämään seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ihmisten henkistä ja hengellistä hyvinvointia. Yhdistys on valtakunnallinen ja sillä on toimintaa eri puolilla Suomea sekä verkossa.

Keväällä 2018 yhdistyksessä alkaa kolmivuotinen Taakasta voimavaraksi -hanke. Sen tarkoituksena on kehittää sateenkaari-ihmisten hengellisyyteen liittyvää vertaistoimintaa, kehittää koulutusmateriaaleja ja kouluttaa hengellisten yhteisöjen toimijoita.

Haemme hankkeeseen kahta työntekijää. Työ alkaa molemmilla aikaisintaan 1.4. Rekrytoinnit toteutetaan, jos STM tekee STEA:n avustusesityksen mukaisen päätöksen helmikuussa 2018.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. viimeistään 9.2. Työhaastattelut järjestetään Tampereella helmi-maaliskuun aikana. Hankkeesta ja työntekijöiden tehtävistä antaa lisätietoa Riku Karppinen sähköpostitse osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Toimintakoordinaattori

Kokoaikaisen toimintakoordinaattorin tehtäviin kuuluvat vertaistoiminnan koordinointi, kouluttaminen, vaikuttamistoiminta, materiaalien luominen, toiminnan suunnittelu sekä muut työnantajan tarvittaessa määrittelemät tehtävät.

Edellytämme hakijalta

• soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuten osoitettua pätevyyttä tehtävään.
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä työotetta.
  • kokemusta kouluttamisesta ja ryhmien ohjaamisesta.
  • vankkaa tietoutta seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta.
  • hengellisyyden ja hengellisten yhteisöjen tuntemusta.

Työntekijän toimipiste on Tampereella, mutta työhön sisältyy myös vierailuja muilla paikkakunnilla. Työntekijän tulee olla valmis tekemään ajoittain myös ilta- ja viikonlopputyötä. Etätyöskentely on mahdollista työtehtävien niin salliessa. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Toimintakoordinaattorin tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 5. Työsuhteessa on neljän kuukauden koeaika.

Hallintokoordinaattori

Hallintokoordinaattorin tehtäviin kuuluvat hankkeen taloushallinto, tiedottaminen, raportointi, vaikuttavuusarviointi, kokousvalmistelu, materiaalien luominen sekä muut työnantajan tarvittaessa määrittelemät tehtävät.

Edellytämme hakijalta

• soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuten osoitettua pätevyyttä.
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä työotetta.
  • monipuolista viestinnän osaamista.
  • yhdistystalouden vahvaa ymmärrystä.

Työntekijän toimipiste on Tampereella, mutta työtä voi tehdä paljon myös etänä. Työntekijän joustava työaika sijoittuu arkipäiviin. Työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisena, erikseen sovittavan tuntimäärän mukaan. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Hallintokoordinaattorin tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 5. Työsuhteessa on neljän kuukauden koeaika.