Tiedote hallituksen kokouksesta 22.2.2016

Jäsenasioita:

• Yhdistys pyrkii parantamaan kommunikointiaan jäsentensä kanssa. Tähän liittyen päätettiin muuttaa jäsenhakemusten käsittelyä hakemuksen yhteydessä lähetettävän Malkus-sähköpostilistakutsun osalta. Jatkossa listalle liittymisen nopeuttamiseksi kutsu lähetetään jo ennen yhdistyksen jäseneksi hyväksymistä. Listallehan voi liittyä muutenkin olematta yhdistyksen jäsen, kun antaa sähköpostiosoitteensa yhdistyksen tai Malkus-ryhmien tilaisuuksien järjestäjille. Jäseneksi hyväksyminen tapahtuu edelleen hallituksen kokouksessa, joita on noin kerran kuussa.
  • Vuoden 2016 aikana liittyneille uusille jäsenille lähetetään jäsenkortti. Vanhoille jäsenille on lähetetty jo aiemmin vuosien 2015-2016 jäsenkortti, joka on edelleen voimassa. Myös vanhojen jäsenten tulee kuitenkin maksaa vuoden 2016 jäsenmaksu, johon liittyvä lasku on lähetetty sähköpostitse.

Muita asioita:

• Yhdistykselle on hankittu arkistoaineiston tallentamista varten kaksi ulkoista kovalevyä. Näille on tallennettu hengellisen sateenkaariyhteisön historiaan liittyvää aineistoa, joista osa (mm. verkkosivut ja kalenterit) on julkista ja osa ei-julkista. Merkittävä vuonna 2016 tehty tallenne on 29.1. Helsingin Malkus-ryhmän 40-vuotisjuhlaillassa tehty ryhmien historiasta kertoneiden esiintyjien puheenvuorojen videointi. Arkistoaineiston taltiointi ei vielä ole kovin systemaattista, mutta sitä pyritään keräämään mahdollisuuksien mukaan.
  • Kevään 2016 tapahtumista ja mm. tulevan kesän pride-tapahtumista tiedotetaan tarkemmin myöhemmin. Hengelliselle sateenkaariväelle suunnattua toimintaa on kuitenkin koko ajan nähtävissä tapahtumakalenterissa . Kalenteria täydennetään jatkuvasti sitä mukaa kuin tapahtumista tulee tietoja. Täydennyksiä kalenteriin voi ilmoittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .