Tiedote hallituksen kokouksesta 23.1.2016

Yhdistyksen verkkosivuilla aiempi "Toiminta"-valikko on muutettu "Kalenteri"-valikoksi ja valikon sisältöä on hiukan muutettu. Kalenterissa on edelleen listattu sekä yhdistyksen että muiden järjestämät hengelliselle sateenkaariväelle suunnatut tapahtumat Suomessa. Kalenteria täydennetään jatkuvasti sitä mukaa kuin tapahtumista tulee tietoja. Täydennyksiä kalenteriin voi ilmoittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Ryhmien uutisia:

• Helsingin Malkus-ryhmän ohjaajat ovat helmikuun 2016 alusta alkaen Jouni Heikkilä ja Pekka Tuupanen. Leena Seivo jatkaa edelleen raamattupiirin ohjaajana.
  • Tampereen hengellinen ryhmä Malkus osallistui Tampereen Tuomasmessun järjestämiseen alkuvuodesta.
  • Turun kristillinen piiri Malkus kokoontuu toistaiseksi Turun seudun Setan toimistolla osoitteessa Eerikinkatu 22b B 20. Kokoontumispaikka kannattaa kevään 2016 ajan tarkistaa tapahtumakalenterista joka kerta ennen kokoontumista.

European Forum of LGBT Christian Groups -tapaaminen pidetään toukokuussa 2016 Göteborgissa. Ilmoittautua voi European Forumin verkkosivuilla. Kuten aiemminkin, tapahtumaan voivat osallistua ryhmien edustajien lisäksi myös yksityishenkilöt. Yhteys-liikkeen kautta voi tiedustella mahdollisuutta osallistua matkaan ja tapahtumaan ryhmän mukana.