Tiedote syyskokouksesta ja hallituksen kokouksesta 24.10.2015

Yhdistyksen syyskokous pidettiin 24.10.2015 klo 15.00 Turussa TYKY:n kappelissa ja ennen sitä pidettiin hallituksen kokous samassa paikassa. Syyskokouksessa hyväksyttiin vuoden 2016 toimintasuunnitelma ja talousarvio, päätettiin jäsenmaksun suuruudesta sekä valittiin puheenjohtaja, hallitus ja toiminnantarkastajat.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Riku Karppinen. Muut hallituksen jäsenet ovat Johan B., Johan S., Jouni, Kimmo, Leena L, Mikko ja Tuuli.

Vuoden 2016 jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan eli perusjäsenmaksu on 15 euroa. Työttömien, eläkeläisten ja opiskelijoiden jäsenmaksu on 10 euroa. Myös kannatusjäsenmaksut (henkilöt 50 euroa, yhteisöt 100 euroa) pidettiin ennallaan.

Syksyn 2015 ja kevään 2016 tulevista tapaamisista ja tapahtumista on tietoa tapahtumakalenterissa.

Todettiin, että sateenkaariyhteisön hengellisen toiminnan alkamisesta Suomessa tulee kuluneeksi 40 vuotta 29.01.2016. Ensimmäinen toimintamuoto oli Vanhankirkon seurakunnan nuorisotyöntekijä Seppo Kivistön johdolla toiminut "homoseksuaalien kristillinen piiri", joka toimi puolitoista vuotta. Muutaman vuoden tauon jälkeen Ritva Kurki ja Lisa Byland aloittivat ryhmätoiminnan uudelleen vuonna 1980 Malkus-nimisenä ryhmänä, joka on siitä asti toiminut yhtäjaksoisesti ja on nykyisin HeSetan ryhmä. Vuosien varrella on syntynyt uusia ryhmiä, muita toimijoita ja toimintamuotoja eri puolille Suomea. Yksi näistä on valtakunnallinen Sateenkaariyhdistys Malkus, joka päätti nyt perustaa työryhmän taltioimaan osaltaan tätä 40-vuotista historiaa. Työryhmän toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Jouni Heikkilään osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .