Tiedote hallituksen kokouksesta 5.10.2015

Yhdistyksen syyskokous pidetään 24.10.2015 klo 15.00 Turussa TYKY:n kappelissa (Rehtorinpellonkatu 4-6 C). Kokouksessa päätetään mm. vuoden 2016 hallituksen kokoonpanosta, toimintasuunnitelmasta, talousarviosta ja jäsenmaksun suuruudesta. Ennen syyskokousta pidetään avoin hallituksen kokous klo 12.00 alkaen samassa paikassa. Erityisesti uusille hallitustoiminnasta kiinnostuneille on tarjolla hyvä tilaisuus tutustua ensin hallitustoimintaan ja asettua sen jälkeen halutessaan ehdolle syyskokouksessa. Lisätietoja saa puheenjohtaja Riku Karppiselta sähköpostitse osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Myös muusta kuin hallitustoiminnasta kiinnostuneille syyskokous ja sitä edeltävä hallituksen kokous ovat hyviä tilaisuuksia tulla mukaan.

Yhdistyksen jäsenille on lähetetty jäsenkirje ja sen mukana syyskokouskutsu sekä jäsenkortti.

Malkus.fi -verkkosivustolle tullaan lähiaikoina lisäämään nykyisen suomenkielisen perustietosivun ohella käännös myös ruotsiksi, englanniksi ja ranskaksi. Mahdollisuuksien mukaan perustietosivu voidaan kääntää myös muille kielille.

Poimintoja syksyn 2015 menneistä tapahtumista:

• 18. - 20.09. pidettiin syksyn Malkus-leiri tuttuun tapaan Rantalahden leirikeskuksessa Janakkalassa. Kyseessä oli 20-vuotisjuhlaleiri, jonka ohjelmaan kuuluivat mm. Liisa Tuovisen esitys hengelliseen sateenkaariväkeen liittyvästä historiasta Suomessa sekä Petri Laaksosen konsertti. Esiintyjät mukaan lukien osallistujia oli 33 henkeä. Leirin kuvat jaetaan osallistujille kuvat.fi-palvelun kautta. Tunnukset niiden katselua varten lähetetään sähköpostitse lähiaikoina. Ryhmäkuva on kuitenkin nähtävillä kaikille jo nyt yhdistyksen Facebook-sivulla.
  • 03.10. Yhteys-liike ja Tulkaa kaikki -liike järjestivät Lohjalla moninaisuusseminaarin otsikolla "Kirkko siunatkoon". Tapahtuman pääpuhuja oli emerita piispa Tuulikki Koivunen-Bylund Ruotsista. Tulkaa kaikki -liikkeen verkkosivuilta on saatavilla hänen PowerPoint -esityksensä. Tilaisuudesta tullaan myöhemmin laittamaan verkkoon myös videotallenne.
  • 04.10. vasta toimintansa aloittanut Metropolitan Community Church Helsinki järjesti ensimmäisen hartaustilaisuutensa. MCC on maailman suurin ensisijaisesti sateenkaariväelle suunnattu kirkkokunta. Lyhyt MCC Helsingin esittelyvideo on englanninkielinen, mutta kirkon toiminta tulee olemaan pääosin suomenkielistä.

Syksyn tulevista tapaamisista ja tapahtumista on tietoa tapahtumakalenterissa.

Kesän 2015 pride-tapahtumien yhteydessä järjestetyt suositut pikadeitit saavat jatkoa ensi vuonna. Tampereella yhdistys järjestää pikadeittejä yhdessä Tampereen seurakuntien kanssa. Helsingissä pyritään järjestämään pikadeitti viimeistään kesän 2016 Helsinki Priden aikana.