Tiedote hallituksen kokouksesta 17.8.2015

Yhdistyksen syyskokous pidetään 24.10.2015 klo 15.00 Turussa TYKY:n kappelissa (Rehtorinpellonkatu 4-6 C). Kokouksessa päätetään mm. vuoden 2016 hallituksen kokoonpanosta, toimintasuunnitelmasta, talousarviosta ja jäsenmaksun suuruudesta. Ennen syyskokousta pidetään avoin hallituksen kokous klo 12.00 alkaen samassa paikassa. Erityisesti uusille hallitustoiminnasta kiinnostuneille on tarjolla hyvä tilaisuus tutustua ensin hallitustoimintaan ja asettua sen jälkeen halutessaan ehdolle syyskokouksessa. Lisätietoja saa puheenjohtaja Riku Karppiselta sähköpostitse osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Yhdistyksen jäsenet saavat lähiaikoina jäsenkirjeen, jonka mukana tulee syyskokouskutsu ja jäsenkortti. Syksyn Malkus-leirille osallistuvat jäsenet saavat jäsenkorttinsa leirillä.

Yhdistyksen verkkosivustolle on lisätty uusi Perustietoa-sivu, jolla kerrotaan lyhyesti yhdistyksestä, sen toiminnasta ja yhteistyökumppaneista. Samoin on lisätty uusi Tue toimintaamme -sivu, jolla on ohjeet rahalahjoituksen tekemiseen yhdistykselle.

Yhdistys osallistui Turku Pride -tapahtuman kulkueeseen 15.8. banderolleineen ja mukana oli myös mm. Turun Malkus-ryhmä oman standaarinsa kanssa. Priden ohjelmassa oli myös sateenkaarimessu 16.8. TYKY:n kappelissa.

Syksyn tulevista tapaamisista ja tapahtumista on tietoa tapahtumakalenterissa . Merkittävimpiä niistä on Lohjalla 2.-4.10. pidettävä Ekumeeninen sateenkaarifoorumi. Sen pääsisältö on Yhteys-liikkeen ja Tulkaa kaikki -liikkeen 03.10. Lohjan seurakuntakeskuksessa järjestämä moninaisuusseminaari otsikolla "Kirkko siunatkoon". Tapahtuman pääpuhuja on emerita piispa Tuulikki Koivunen-Bylund Ruotsista.