Tiedote hallituksen kokouksesta 22.4.2015

Yhdistykselle hyväksyttiin hallituksen kokouksessa uusi esite ja päätettiin käyttää samaa tyyliä mm. jäsenkortin, verkkosivubannerin ja banderollin suunnittelussa. Esite tulee jakeluun toukokuun 2015 aikana.

Malkus-kalenteriin on lisätty jo 130 eri tahojen järjestämää tapahtumaa vuodelle 2015. Web-kalenterin lisäksi suunnitelmissa on julkaista myös tiedostomuotoisia kalentereita. Alla on lueteltu tulevan kesän tapahtumia, joiden tarkemmat ja myöhemminkin ajantasaiset tiedot löytyvät web-kalenterista.

17.05. Homo- ja transfobian vastainen päivä Tampereella (järjestäjät Sateenkaariyhdistys Malkus ja Pirkanmaan Seta):
- klo 16.00 kahvitilaisuus Mamsellin kahvihuoneella (Kanavaraitti 3).
- klo 18.00 muistokulkue Mamsellin kahvihuoneelta Vanhalle kirkolle.
- klo 18.30 muistohartaus Vanhassa Kirkossa.

23.05. klo 13.00 Yhteys-liikkeen järjestämä keskustelutilaisuus Kouvolan kirkkopäivillä otsikolla "Vihkiikö kirkko?".  (Tuulensuoja-rakennus, Hallituskatu 10)

Pirkanmaan Pride Tampereella (01-06.06.)
- 04.06. Raamatulla päähän -tilaisuus. (Tarkista aika ja paikka web-kalenterista.)

- 05.06. Sinkkuilta / pikadeitti. Järjestäjät Sateenkaariyhdistys Malkus, Tuki- ja neuvontapalvelu Sinuiksi ja Pirkanmaan Seta. (Tarkista aika ja paikka web-kalenterista.)

Helsinki Pride (22.-28.6.):
- 24.06. klo 19.00 Yhteys-liikkeen keskustelutilaisuus otsikolla "Tuki sielulle ja suhteelle" Kallion seurakuntakodissa (Siltasaarenkatu 28).

- 25.06. klo 14.00 Luento parisudetta kaipaaville tai lisää läheisyyttä parisuhteeseen toivoville otsikoilla "Kainalon kaipuu" Snellussa (Toinen linja 8). Järjestäjä Kataja Parisuhdekeskus.

- 25.06. klo 16.15 Luento parisuhteen hyvinvoinnista otsikoilla "Suhinaa suhteeseen" Snellussa. Järjestäjät Kataja Parisuhdekeskus ja Snellu.

- 25.06. klo 19.00 HeSetan Malkus-ryhmän keskustelutilaisuus otsikolla "Tekeekö usko onnelliseksi  – ja jos tekee niin minkälainen usko?" Kallion seurakuntakodissa. Alustajana kirjailija Kaisa Raittila.

- 26.06. klo 16.00 "Lgbt in Russia 2015 - Facts and feelings". Kaksikielinen (englanti-venäjä) keskustelutilaisuus Kallion seurakuntakodissa. Järjestäjä Sateenkaariyhdistys Malkus.

- 26.06. klo 18.00 Pride-messu Kallion kirkossa.

- 26.06. klo 20.30 Pikadeitti Kallion seurakuntakodissa. Järjestäjä Sateenkaariyhdistys Malkus.

- 27.06. Pride-kulkue ja sen jälkeen puistojuhla Kaivopuistossa (sisältää mm. konttikirkon).

Turku Pride (10.-16.08.): Yhdistys ei ole toistaiseksi suunnitellut ohjelmaa, mutta Turun Malkus-ryhmä aikoo osallistua pride-kulkueeseen 15.08. oman standaarinsa kanssa.

Vuoden 2015 Malkus-leiri pidetään 18.-20.09. tuttuun tapaan Rantalahden leirikeskuksessa Janakkalassa. Tiedot leirille ilmoittautumista varten löytyvät täältä. Leirimaksut hallitus päätti seuraaviksi:

- Perushinta 115 euroa.
- Jäsenhinta 100 euroa Sateenkaariyhdistys Malkuksen ja muiden Setan jäsenjärjestöjen jäsenille.
- Alennettu hinta 85 euroa opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille ja vähävaraisille.
- Koirista peritään 10 euron lisämaksu per yö (joka on sama kuin leirikeskuksen perimä maksu). Koirille omistajineen on tällä kertaa varattu erillinen majoitusrakennus.

Vuoden 2014 leirin kuvat ovat nyt jaossa kuvat.fi-palvelussa ja leiriläisille on lähetetty tunnukset niiden katselua varten. Tulevia leirejä ajatellen todettiin tarpeelliseksi yksinkertaistaa kuvien jakelulupien käsittelyä siten että lähtökohtaisesti kunkin leiriläisen kuvia saa jakaa muiden leiriläisten kesken ellei hän sitä erikseen kiellä. Ryhmäkuviin osallistuminen tarkoittaa jatkossa luvan antamista kuvan julkaisemiseen. Näistä pelisäännöistä tiedotetaan leirillä vielä erikseen.

Tuki- ja neuvontapalvelu Sinuiksi aloittaa elämänkatsomukselliset ja hengelliset chat-keskustelut Tukinetissä toukokuussa 2015. Lisätietoa ja ohjeita niistä löytyy täältä.