Sateenkaariyhdistys Malkus ry 

Sateenkaariyhdistys Malkus ry 


|
|
|

Sinuiksi aloittaa elämänkatsomukselliset ja hengelliset chat-keskustelut

Pirkanmaan Setan valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelut Sinuiksi lanseeraa uuden tavan tukea seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluvia. Sinuiksi aloittaa vertaisryhmätoiminnan chat-muotoisena verkossa, jolloin jokaisella sateenkaarevalla suomalaisella on mahdollisuus kotipaikastaan riippumatta saada liveaikaista tukea ja apua, sekä samanhenkisiä keskustelukumppaneita. Sinuiksi-chattien tavoitteena on auttaa ihmisiä tulemaan sinuiksi seksuaalisen suuntautumisensa ja sukupuoli-identiteettinsä kanssa.

Sateenkaarevia keskusteluryhmiä tulee näin alkuun olemaan neljästä eri kategoriasta: Elämänkatsomuksellinen ja hengellinen keskustelu, Transihmisten ja sukupuoltaan pohtivien keskustelu, Sateenkaarinuorten keskustelu sekä Avoin keskustelu (kaikille) seksuaalivähemmistöille. Kävijöiden tarvetta muille aihealueille tullaan kartoittamaan ja tavoitteena on lisätä ryhmiä kysynnän mukaan. Kaikkia chattejä vetävät Sinuiksi-palvelun kouluttamat vertaisohjaajat.

Sinuiksi-chat sateenkari-ihmisille: Elämänkatsomuksellinen ja hengellinen keskustelu
Aika: 19-20.30
Päivät: 5.5., 2.6., 7.7., 4.8., 1.9., 1.10., 3.11., 1.12.

Liveryhmään osallistuminen on helppoa. Voit kirjautua Tukinetiin omalla anonyymillä käyttäjätunnuksella, kun olet  täyttänyt lyhyen rekisteröitymislomakkeen. Saat käyttäjätunnuksen heti käyttöösi lähetettyäsi lomakkeen. Tervetuloa mukaan!

Tukinettiin rekisteröityminen: https://www.tukinet.net/rekisteroityminen.tmpl
Tukinet-liveryhmät: https://www.tukinet.net/liveryhma/liveryhma_ajat.tmpl

Lisätietoja muista chat-ryhmistä.

  •  

     

  • image

  • 1