Tiedote hallituksen kokouksesta 11.3.2015

Yhdistyksen kevätkokous järjestetään Helsingissä 28.03.2015 Setan toimistolla (Pasilanraitio 5) klo 13.00. Kokouksessa käsitellään mm. yhdistyksen tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2014. Kokoukseen ovat tervetulleita muutkin kuin yhdistyksen jäsenet. Kokouksen jälkeen pidetään syksyn Malkus-leirin suunnittelupalaveri.

Seta ry:n jäsenjärjestönä yhdistys on oikeutettu käyttämään Setan varainkeräyslupaa. Lahjoittaa voi Setan tilille FI21 8000 1571 0819 35 (Danske Bank). Malkuksen viite on 3010. Keräysluvan tiedot ja muiden järjestöjen viitteet löytyvät osoitteesta http://seta.fi/tue-setaa .

Vuoden 2014 Malkus-leirin kuvat julkaistaan leirin osallistujille lähiaikoina kuvat.fi-palvelussa. Osallistujat saavat katseluun oikeuttavan salasanan sähköpostitse.

Menneitä yhdistyksen järjestämiä tapahtumia:

• 20.02. Arctic Priden Malkus-tapaaminen Rovaniemellä ei valitettavasti kerännyt lainkaan väkeä paikalle.
  • 28.02. yhdistys järjesti Tampereella keskustelutilaisuuden otsikolla "Kenelle kirkko kuuluu?" Alustajat olivat Tampereen seudun seurakunnista. Tilaisuuteen osallistui 13 henkeä ja se oli sekä alustajien että järjestäjien mielestä erittäin onnistunut.

Tulevia yhdistyksen tapahtumia (tarkempia tietoja ilmoitetaan myöhemmin):

• 11.04. eri Setan aluejärjestöihin kuuluvien Malkus-ryhmien vetäjät tapaavat Turussa. Tavoitteena on lisätä ryhmien välistä yhteistyötä ja oppia toinen toisiltaan. Tapaaminen on ensimmäinen laatuaan, mutta siitä voi tulla säännöllinen jos se koetaan tarpeelliseksi.
  • 17.05. Homo- ja transfobian vastaisena päivänä yhdistys järjestää ohjelmaa Tampereella yhdessä Pirkanmaan Setan kanssa.
  • 04.06. Pirkanmaan Priden yhteydessä Tampereella on suunniteltu järjestettäväksi keskustelutilaisuus otsikolla ”Raamatulla päähän”.
  • 26.06. Helsinki Priden yhteydessä on suunniteltu järjestettäväksi Venäjä-aiheinen keskustelutilaisuus.
  • Helsinki Priden aikana yhdessä Parisuhdekeskus Katajan kanssa on suunniteltu järjestettäväksi sinkuille suunnattu parisuhdetapaaminen, johon sisältyy luento ja ohjattu pikadeitti.

Yhdistyksen verkkosivujen kalenteriin on lisätty Helsingin Malkus-ryhmän kevään 2015 teemat ja sinne tullaan jatkossa lisäämään myös muiden paikkakuntien ryhmien teemoja sikäli kun ne järjestävät teemallisia kokoontumisia. Kalenteriin on lisätty myös mm. Parisuhdekeskus Katajan Sateenkaariparit-projektin tilaisuuksia. Kalenteriin voi pyytää lisättäväksi tulevia tapahtumia joiden aika ja paikka ovat varmistuneet. Tapahtumien tiedot voi lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .