Tiedote hallituksen kokouksesta 31.01.2015

Yhdistyksen kevätkokous järjestetään Helsingissä 28.03.2015 Setan toimistolla Pasilassa klo 13.00. Kokouksessa käsitellään mm. yhdistyksen tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2014. Jäsenille lähetetään kokouskutsu erikseen sähköpostitse.

Kevään 2015 aikana järjestetään seuraavia tilaisuuksia:

• 20.-22.02. Arctic Pride -tapahtuman yhteydessä Rovaniemellä pyritään järjestämään Malkustapaaminen. Tilaisuuden tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin.
  • 28.02. klo 14.00 yhdistys järjestää Tampereella Mamsellin kahvihuoneessa keskustelutilaisuuden otsikolla ”Kenelle kirkko kuuluu?” Tilaisuuteen on kutsuttu keskustelijoiksi paikallisia kirkollisia vaikuttajia. Tilaisuuden jälkeen on sateenkaarimessu Finlaysonin kirkossa klo 18.00.
  • 11.04. pidetään Turussa ryhmänvetäjätapaaminen.
  • 17.05. homo- ja transfobian vastaisena päivänä yhdistys järjestää Tampereella homo- ja transfobian uhrien muistoa kunnioittavan tilaisuuden yhteistyössä Pirkanmaan Setan kanssa.

Yllä olevista tilaisuuksista sekä mm. kevään ryhmä- ja sateenkaarimessutoiminnasta löytyy lisätietoja malkus.fi -sivuston kalenterista.

Yhdistyksen esitteen valmistelu on edennyt ja kokouksessa oli esillä useita hyviä luonnoksia, mutta esitettä päätettiin vielä jatkokehittää. Esitteessä ja mahdollisesti muuallakin käytettäväksi sloganiksi valittiin ”Malkus - Hengellisyyttä sateenkaaren alla”. Kun esite on valmis, tehdään yhdistykselle myös banneri verkkosivuja varten.

Yhdistykselle laaditaan kevään aikana jäsenkortti, jonka esittämällä jäsenet voivat saada Setan jäsenjärjestöjen tarjoamia jäsenetuja. Uudet jäsenet voivat nyt myös jo jäsenhakemuslomakkeen täyttäessään ilmoittaa halukkuudestaan liittyä yhdistyksen hallinnoimalle Malkus-sähköpostilistalle.